Irodánkról

A Kálóczy és Társai Ügyvédi Irodát 2007 nyarán a Solt és Társai Ügyvédi Irodából történt kiválást követően dr. Kálóczy György és dr. Bagi János ügyvédek alapították meg, mely iroda 2021 tavaszáig Kálóczy, Bagi és Wittner Ügyvédi Iroda néven működött. 2021 áprilisában dr. Farkas K. Anita és dr. Gulyás Adél ügyvédek csatlakoztak az Irodához és működnek közre annak tevékenységében.

Elsősorban magyar és külföldi kis- és középvállalkozások, illetve multinacionális társaságok alkotta ügyfélkörünk preferenciáinak megfelelően a Kálóczy és Társai Ügyvédi Iroda főként gazdasági, kereskedelmi, adatvédelmi és munkajogi, valamint a hagyományos polgári jogterületek mentén végzi tevékenységét. Megbízóink részére magas színvonalú – komplex igényeknek megfelelő és egyedi jogi megoldásokat biztosító – jogi szolgáltatást nyújtunk, versenyképes áron.

A minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünk érdekében arra törekszünk, hogy speciális szaktudással rendelkező partnereinkkel kialakított állandó együttműködés keretein belül személyre szabottan biztosítsuk a lehető legszínvonalasabb képviselet ellátását.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Számunkra egy-egy megbízás nem csak egy újabb elvégzendő munkát, hanem megoldandó feladatot és kihívást jelent, melyet minden esetben az adott megbízó egyedi igényeit figyelembe véve teljesítünk. A mindenkori igényeknek megfelelően, minden esetben a kívánt határidő betartása mellett dolgozunk, melynek során igyekszünk elkerülni az ügyvédi praxisban gyakori sémákat és sablonokat.

A Kálóczy és Társai Ügyvédi Iroda tagjai mind a magyar, mind a nemzetközi hátterű megbízók igényeinek kiszolgálásához szükséges tapasztalattal rendelkeznek. A magyar jogi környezetben megszerzett szaktudás mellett a nemzetközi ügyfelekkel történő együttműködés során szert tettek olyan szintű szakmai tapasztalatra, melynek segítségével képesek átfogó, a nemzetközi üzleti környezetben megszokott színvonalú jogi szolgáltatást nyújtani. A szakosodás, valamint a Kálóczy és Társai Ügyvédi Iroda tagjainak és munkatársainak nyelvismerete a garancia arra, hogy az Iroda minden esetben a megbízók igényeihez igazodva, átfogó módon és magas színvonalon nyújtja szolgáltatásait.