A Társulásról

A KBWR Partners Ügyvédi Társulás (a továbbiakban: Társulás) az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény, valamint az ügyvédi társulásokról szóló 2/2006. (III.26.) MÜK szabályzat rendelkezései alapján alakult a társult ügyvédi irodák ügyvédi / üzleti tevékenységének előmozdítása, megbízóik lehető legmagasabb színvonalú képviselete érdekében.

A Társulás keretében a Kálóczy, Bagi és Wittner Ügyvédi Iroda és a dr. Rendes Attila Ügyvédi Iroda tartós együttműködés keretében nyújt jogi szolgáltatást megbízóiknak. A Társulás rendszeresen kap megbízást más ügyvédi irodáktól, melyek a Társulásban részt vevő ügyvédi irodák speciális szakismereteit kívánják hasznosítani. A minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünk érdekében arra törekszünk, hogy speciális szaktudással rendelkező partnereinkkel kialakított állandó együttműködés keretein belül személyre szabottan biztosítsuk a lehető legszínvonalasabb jogi képviseletet. A Társulás állandó együttműködés keretében rendszeresen igénybe veszi az adó- és üzletviteli tanácsadással, restruktúrálással, és követeléskezeléssel foglalkozó partnereink szolgáltatásait is.

A Kálóczy, Bagi és Wittner Ügyvédi Irodát 2007 nyarán a Solt és Társai Ügyvédi Irodából történt kiválást követően alapította dr. Kálóczy György és dr. Bagi János ügyvéd. Dr. Wittner Márton ügyvéd az alapítástól kezdve az iroda munkatársaként dolgozott, szakvizsgája teljesítését követően 2011 februárjában csatlakozott ügyvédként az irodához. Dr. Vincze Tímea szakvizsgája teljesítését követően, 2015 áprilisától csatlakozott ügyvédként az irodához.

Elsősorban magyar és külföldi kis- és középvállalkozások, illetve multinacionális társaságok alkotta ügyfélkörünk preferenciáinak megfelelően a Kálóczy, Bagi és Wittner Ügyvédi Iroda főként gazdasági, kereskedelmi, munkajogi és a hagyományos polgári jogterületek mentén végzi tevékenységét. Megbízóink részére magas színvonalú, komplex igényeknek megfelelő és egyedi jogi megoldásokat kínáló – jogi szolgáltatást nyújt versenyképes áron.

A Kálóczy, Bagi és Wittner Ügyvédi Iroda tagjai tapasztalattal rendelkeznek mind magyar, mind nemzetközi háttérrel rendelkező megbízók kiszolgálásában. Helyi szaktudásukat jól kiegészítik nemzetközi ismereteik, ezáltal képesek átfogó, a nemzetközi üzleti környezetben megszokott színvonalú jogi szolgáltatást nyújtani. Az egyes szakterületeken való szakosodás, továbbá a Kálóczy, Bagi és Wittner Ügyvédi Iroda tagjainak és munkatársainak magas szintű nyelvismerete biztosítja, hogy megbízóik részére szolgáltatásaikat rugalmas, és egyben kiemelkedő színvonalú tanácsadással nyújtják.

A Dr. Rendes Attila Ügyvédi Irodát 2007 tavaszán alapította dr. Rendes Attila ügyvéd.

Dr. Rendes Attila ügyvéd műszaki végzettségének köszönhetően az iroda közlekedési szabálysértések, büntetőeljárások során is ellátja ügyfelei védelmét, illetve a közlekedési jog területén az ügyfeleket érintő, biztosítókkal kapcsolatos eljárásokban is képviseli megbízóit.

A műszaki kérdéseket érintő, valamint biztosítási szakterületeken való szakosodás biztosítja, hogy az ügyvédi iroda megbízói részére szolgáltatásait rugalmas, és ügyfelei igényeihez igazodó formában nyújthassa.